01.06.08

Ava sov sent til middag, så vi valgte at tage på Bakken om eftermiddagen og spise aftensmad derude. Det var en rigtig hyggelig tur, selvom der ikke var så meget Ava måtte prøve. Men karusselen var også sjov nok til mange ture!

 

 

 

 

 

-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uskarpt ja, men de ser så glade ud, de to <3

Ava fik en "bllomm" med sine gode venner fra Teletubbies: på dette tidspunkt kan hun sige navnene La-la, Nu-nu og Poh (omkring en måned senere siger hun også Dipii for Dipsy). Dukken har en fremmed mand vundet og foræret hende. Den blev sært nok 
væk, da vi kom hjem... 

 

07.06.08  Far prøver sit nye kamera. Ava prøver fars sko!

Nå, dukkebarn, så er vi dem, der er redet!

 

07.06.08  Fanget. Det er ikke alle i familien der er lige begejstret for den ny låge.

 

09.06.08   Wraau - fræk og farlig tiger i fiks sølv-sandal. Ava sagde "tiger" ca. femhundrede gange i vuggestuen idag, fortalte pædagogerne da jeg hentede. Sandalerne kaldes "andaler".

 

10.06.08    Charlotte vinder hver uge i det store græsslåningslotteri. Lucky girl. Ava er frisk at tage en tørn også. Ærgerligt det er blevet så koldt og blæsende :o( 

 

10.06.08   Ja, nu ved vi, hvor Charlotte får sit gode udseende fra ;oP Eller noget i den retning. Morfar kom og passede Ava i den sidste uge af strejken - og de er to alen af samme ballademager.
Og vupti havde vi to låger til. Én på den anden side af huset (i forhold til den vi lavede sidst) og én på øverste trin af træ-terassen, så vi kan have havedøren stående åben uden at Ava stod ude på vejen, det har vi savnet det sidste år!

Ha, Ha! Fjolleri, det er noget Ava sætter pris på! Der er altid prompte repons:

Yndige er vi måske ikke, men det er så skægt at cykle, at der må køres en runde i kvarteret hver aften af far eller mor... Ava råber "cyklar" og kommer slæbende med hjelmen, og så er det ellers af sted!

 

12.06.08   Dukkemor Ava er stadig vild med de huslige sysler:

 

13.06.08   På besøg hos Charlottes "tidlig ungdoms"-veninde Anne, som hun ikke har
set i mange, mange år. Men Gladsaxe er jo et lille sted :o)  Hende døtre hedder Tine
og Annika. Ava nød at møde andre børn, der er jo stadig strejke.

 

17.06.08   Charlotte har kastet sig ud i at renovere vores rød/hvide Pia K. træ-terrasse! Der skal blot fjernes harpiks, slibes, grundolieres, grundes to gange og males to gange, så er den så god som ny. Nøj det tager lang tid (dette skrives den 3. juli, og der er den snart færdig efter daglig indsats praktisk talt). Farmand er ingen steder at se, men så
er det heldigt, at Ava er supersød til at give en hjælpende hånd med. Skrabe, skrabe, skrabe - Ava ser imaginær harpiks alle vegne. Med den rette oplæring bliver hun den perfekte assistent om nogle år. Bemærk morfars fine låge. Al den lågebygning har lært Ava at sige et smukt "låge", mens hun stædigt forsøger at åbne alle lukkemekanismer.

Hjælp, kald på sikkerhedsrepræsentanten! Ava understreger på smukkeste vis, hvorfor vi har fået udskåret plexiglas-plader til at sætte op foran hullerne - der skal baaare lige males først.

 

19.06.08   Så er moster Camilla snart poppe-klar! Vi passer Victor, mens de er til fødselsforberedelse. Lillebror kom til verden den 2. juli 2008.

Ava og Victor ser film om, hvordan Pingu fik sin lillesøster. Så vi holdt vores egen fødselsforberedelse-seance.

 

21.06.08  Vi fejrer Solveig og Flemmings Rubinbryllup (40 år) med brunch på Hotel Prindsen i Roskilde. Børnebørnene fik fine gaver i form af fugle med naturlig fløjt indbygget. Meget sødt. Avas "bugl" er en "Great Tit", som på dansk hedder en musvit. Hun tjekker lige manualen for at sikre sig, at den er tilladt til børn på hendes alder:

Dejlig mad - kan varmt anbefales!

Farfar har "truet" med at Ava skal have et klaver en dag. Hmm, så håber jeg
godt nok der følger nogle undervisningstimer med! Klinke klanke - nogen Beethoven
er vi ikke :o)

Yes yes, vi spiller på alle tangenter:

Det er omtrent lige så nemt at give en blæksprutte strømpebukser på, som der er at få Flemming, Solveig og Ava til at kigge i nogenlunde den samme retning!

 

Billeder fra Bonbonland den 22.06.08 - Klik her:

 

27.06.08    Fætter Victor fyldte 4 år den 17. juni, det fejrede vi med en lille fest:

Attacked by a silly grandad:

Mors smukke dulle:

Så kom hundene på banen. Ava synes, de er topdejlige at gå tur med og nusse:

Prøv lige at se et close-up af det glade fjæs  <3 

"Der er `nuden´". Der er styr på snuder, næser og snabler, så mangler vi bare s'erne.

 

28.06.08   Mia, Casper og Alma kom  til fri leg og hjemmelavede, grillede burgers. Nice :o) Bemærk Alma ikke engang behøver hagesmæk. Ava har virkelig ikke sin force indenfor manerer ved bordet:

Alma slår græs. På fliserne, hmm. Storbybarn :oP

 

29.06.08 - Mor og Ava kører babyboy i egen klapper over til mors kollega Trine (hende der spiser is på Majsiden) som bor på naboenvejen. Hendes datter havde noget dejligt legetøj som Ava måtte arve. (P.s. Det tog en krig at gå de 150 meter: der blev slingret godt med vognen, alle biler skulle tælles og samtlige dyr og fugle, vi mødte på vejen skulle snakkes om!)

Senere på dagen kom mormor og morfar på besøg, og de havde en indkøbsvogn med varer med! Et stort hit, der er handlet lige siden...

Mormor og morfar skal da se Ava med sine sommerfuglevinger på, yndig yndig. (tidligere var hun skrækslagen for dem...)

 

30.06.08   På besøg hos Luise og Smilla, som bare er SÅ sød. 10 mdr gammel nu og helt klar på at lege med en stor og spændende pige som Ava:

Legeglæden var gengældt; Ava råbte "Milla, Milla" den halve vej hjem:

 

www.felk.eu © 2007   •   Kontakt

Ava 19 mdr  ~   Juni 2008

Andre fotos

Ava

Album